Toimitusehdot

YLEISTÄ

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ( ALV 24 %). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilauksesi tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka jälkeen käsittelemme tilauksesi.

Tilausta tehdessäsi hyväksyt ja sitoudut voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Maksupalvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

TOIMITUSTAVAT- JA KULUT

Lähetämme tuotteet Postin välityksellä 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, kuitenkin aina mahdollisimman nopealla aikataululla. Kirjeposti 2,20 € ja paketit alk. 5,90 €, toimituskulut lisätään ostostesi loppusummaan ja lopullisen hinnan näet siirtyessäsi kassalle. Savonlinnan keskustan alueella tarjoamme ilmaisen toimituksen. 

Julisteet toimitetaan postitusputkeen pakattuina, jolloin printit säilyvät ehjänä perille asti. Putkeen mahtuu useita julisteita kerrallaan, joka mahdollistaa useamman tuotteen tilauksen yhtä edullisilla toimituskuluilla. Pienemmät tuotteet toimitamme kirjekuoreen tai kuplapusseihin pakattuina riippuen tilaukseen koosta.

PALAUTUS

Verkkokaupasta ostaessasi sinulla on normaali palautusoikeus, joka on 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta. Toivomme kuitenkin, että olet meihin yhteydessä sähköpostitse ennen tuotteen palauttamista.

Tuotteen tulee vastata täysin alkuperäistä kuntoa ja olla myyntikelpoinen.

Palautuksesta aiheutuvat postikulut maksaa asiakas itse. Noutamatta jätetty paketti ei ole peruutus tai palautus. Voimme toimittaa noutamatta jääneen toimituksen uudelleen, tällöin asiakasta veloitetaan uusista toimituskuluista.
 
Vaihto- ja palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita, sillä valmistamme jokaisen tuotteen tilauksesta asiakkaan antamilla tiedoilla.

TOIMITUKSEN AIKANA VAHINGOITTUNEET TUOTTEET

Mikäli huomaat tilaamiesi tuotteiden vaurioituneen jotenkin kuljetuksessa, kannattaa asiasta tehdä ilmoitus omaan Postiisi mahdollisimman pian. Meihin on myös tällaisessa tapauksessa olla hyvä yhteydessä sähköpostitse, niin voimme sopia uuden tuotteen lähetyksestä.

MAHDOLLISET ERIMIELISYYDET KAUPASTA

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (www.kuluttajariita.fi).

 

YHTEYSTIEDOT

KOHTEESSA.
Jenni Koponen
info@kohteessa.fi
+358 40 937 0093

Suomi