Mikä KOHTEESSA.?

KOHTEESSA.®️ on suomalainen design-brändi Savonlinnasta,
jonka yrittäjänä ja suunnittelijana toimii Jenni Koponen. 

Käsin piirretyt kasviaiheiset kuvitukset, luonnonläheinen ja harmoninen sävymaailma sekä tekstit täynnä suuria tunteita - näihin kolmeen asiaan kiteytyy uniikki tyylini. Valikoimistamme löydät mm. kotimaiset julisteet kodin sisustamiseen, posti- sekä pakettikortit, lahjapaperit paketointiin ja askarteluun, vihkot luonnoksille ja tärkeille muistiinpanoille sekä seinäkalenterit avuksi helpompaan ja mutkattomampaan arkeen. 
 
Kotimaisuus, ekologisuus ja lähituotanto ovat arvoja, joihin koko yritystoimintani nojaa vahvasti nyt ja tulevaisuudessa. Kaikki paperituotteeni valmistetaankin alusta loppuun saakka kotikaupungissamme Savonlinnassa ja koko tuotantoketju tapahtuu ainoastaan 10 kilometrin säteellä yhteistyössä paikallisen painotalon kanssa. Tämä on lähituotantoa parhaimmillaan! 

Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä.  Käytämme FSC-sertifioituja papereita, joilla on lisäksi myös Joutsenlippu- sekä EU Ecolabel-merkinnät.

Lisäksi koko tuotevalikoimallemme on myönnetty Design from Finland-tunnus, joka kertoo, että kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa. Merkki on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat erottautua suomalaista suunnitteluosaamista edustavilla tuotteillaan ja palveluillaan. 

Merkin saanut suomalainen yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. 

Omien tuotteideni lisäksi tarjoan myös graafisen suunnittelun palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Voit siis kääntyä puoleeni myös suunnitteluun liittyvissä asioissa!