Mikä KOHTEESSA. ?

Olen Jenni, nainen tämän yrityksen takana!

Syksyllä 2018 tein yhden varmasti tähän astisen elämäni suurimmista päätöksistä. Monen vuoden haaveilun ja asian hautomisen jälkeen heittäydyin kohti tuntematonta. Jätin palkkatyöni ja päätin viimein ottaa ensimmäisen askeleen kohti unelmaani - olla oman itseni pomo! Päätös ei itseasiassa ollut edes vaikea, olinhan unelmoinut tästä jo monen monta vuotta.

Rohkeutta, omien pelkojensa voittamista ja sinnikkyyttä se kyllä vaati!

Minulla oli päässäni jo jonkinlainen visio tulevasta yrityksestäni, mutta kaikki palaset eivät vielä olleet loksahtaneet omille paikoilleen. Ideoita ja ajatuksia oli pää täynnä, mutta silti paletti oli vielä hieman sekaisin. Sisälläni oli ollut jo vuosien ajan tarve saada toteuttaa omaa luovuuttani, en vain ollut löytänyt minulle sopivaa tapaa ja se suorastaan ahdisti.

Olen pienestä pitäen ollut visuaalinen ja tykännyt kaikenlaisista kauniista asioista. Muistan, kuinka noin kymmenvuotiaana piirsin erilaisia pohjapiirustuksia, unelmieni prinsessapukuja ja sekoittelin vesiväreistä erilaisia sävyjä, jotka voisi sopia seinämaaleiksi. Olen myös pitänyt ompelemisesta ja suunnitellutkin itselleni muutamia vaatteita,
kodintekstiilejä sekä ommellut niitä omaksi ilokseni.

Minulla on siis aina ollut tämä halu tehdä käsillä, suunnitella sekä luoda iloa ja kauneutta.

Vuodenvaihteen jälkeen muistan, kuinka minulla oli jotenkin todella levoton olo ja kaipasin keinoa purkaa tätä tunnetta. Päätin kaivaa kaapista kynät, vesivärit ja paperia, sytytin kynttilöitä luomaan tunnelmaa ja laitoin soimaan taustalle rauhallista musiikkia. Lopulta huomasin istuneeni piirtämässä keittiön pöydän ääressä useamman tunnin ajan yhtä kyytiä ja se tuntui todella hyvältä.

Aloin piirtämään useammin ja useammin, tämä oli minulle aina sitä omaa aikaa, jolloin rauhoitun ja keskityin omiin ajatuksiini. Toisinaan hermostutti kovastikin, kun käteni ei piirtänyt niin kuin olisin toivonut - ihmekös tuo, kun en lapsuusvuosien jälkeen ollut piirtänyt kuin sydämiä ja tikku-ukkoja.

Aina kuitenkin palasin kynän ja paperin ääreen.

Sinnikkäästi harjoittelin ja harjoittelin, kunnes paperiin alkoi vihdoin tulla
jotain omaakin silmää miellyttävää. Lopulta lamppu syttyi päässäni ja ymmärsin, että tämä on se juttu jota haluan tehdä - jotain joka tuottaa minulle suurta iloa, rauhaa ja hyvää oloa!

 
Tästä syntyi KOHTEESSA., savonlinnalainen design-brändi,
joka valmistaa kotimaisia ja ekologisia paperituotteita.

Tuotteemme syntyvät käsin piirtäen, joista monesti voi löytää kasviaiheisia kuvituksia ja luonnonläheisen sävymaailman. Kotimaisuus, ekologisuus ja lähituotanto ovat arvoja, joihin koko yritystoiminta vahvasti nojaa.

Tekstit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja niihin on ollut helppo samaistua. Tuotteistani löytyykin paljon lauseita, jotka koskettavat minua syvästi ja kumpuavat oman elämäni kokemuksista.
Voimauttavia lauseita ja näkökulmia, jotka olen oppinut ymmärtämään vuosien vieriessä.

Elämä on kaunista ja meidän tulisi nauttia kaikista elämän pienistä suurista asioista.

Yritykseni toiminnassa yhdistyvät itselleni tärkeät arvot: kotimaisuus, lähituotanto sekä ekologisuus - kaikki tuotteeni ovat saaneet Avainlippu- ja Design from Finland-merkit. Minulle on tärkeää toimia yhteistyössä paikallisten osaajien kanssa ja painotyö tapahtuukin täällä kuvankauniissa oopperakaupungissamme, Savonlinnassa.

Omien tuotteideni lisäksi tarjoan myös graafisen suunnittelun palveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä koulutukseltani olen myös sisustussuunnittelija. Jos siis kaipaat esimerkiksi hääkutsut suureen päivääsi tai juuri sinun yrityksellesi kustomoituja tuotteita, ota rohkeasti minuun yhteyttä, niin rupatellaan lisää!

Teen työtäni suurella tunteella ja rakkaudella - siksi toivon, että tuotteeni tuovat
Sinulle yhtä paljon iloa, kuin itse saan niitä suunnitellessani!
 
Suomi