Näin kaikki alkoi

Olen Jenni, nainen tämän yrityksen takana!

Syksyllä 2018 tein yhden varmasti tähän astisen elämäni suurimmista päätöksistä. Monen vuoden haaveilun ja asian hautomisen jälkeen heittäydyin kohti tuntematonta. Jätin palkkatyöni ja päätin viimein ottaa ensimmäisen askeleen kohti unelmaani. Päätös ei itseasiassa ollut edes vaikea, olinhan unelmoinut tästä jo monen monta vuotta.

Rohkeutta, omien pelkojensa voittamista ja sinnikkyyttä se kyllä vaati!

Minulla oli päässäni jo jonkinlainen visio tulevasta yrityksestäni, mutta kaikki palaset eivät vielä olleet loksahtaneet omille paikoilleen. Ideoita ja ajatuksia kyllä oli, mutta silti palapelini oli vielä hieman sekaisin.

Sisälläni oli ollut jo vuosien ajan tarve saada toteuttaa omaa luovuuttani, en vain vielä ollut löytänyt minulle sopivaa tapaa.

Olen pienestä pitäen ollut visuaalinen ja tykännyt kaikenlaisista kauniista asioista. Muistan, kuinka noin kymmenvuotiaana piirsin erilaisia pohjapiirustuksia, unelmieni prinsessapukuja ja sekoittelin vesiväreistä erilaisia sävyjä, jotka voisi sopia seinämaaleiksi.

Minulla on siis aina ollut tämä halu tehdä käsillä, suunnitella sekä luoda iloa ja kauneutta.

Vuodenvaihteen jälkeen muistan, kuinka minulla oli jotenkin todella levoton olo ja kaipasin keinoa purkaa tätä tunnetta. Päätin kaivaa kaapista kynät, vesivärit ja paperia, sytytin kynttilöitä luomaan tunnelmaa ja laitoin soimaan taustalle rauhallista musiikkia. Lopulta huomasin istuneeni piirtämässä keittiön pöydän ääressä useamman tunnin ajan ja se tuntui todella hyvältä.

Aloin piirtämään useammin ja useammin, tämä oli minulle aina sitä omaa aikaa, jolloin rauhoitun ja keskityin omiin ajatuksiini. Toisinaan hermostutti kovastikin, kun käteni ei piirtänyt niin kuin olisin toivonut - ihmekös tuo, kun en lapsuusvuosien jälkeen ollut juurikaan piirtänyt.

Aina kuitenkin palasin kynän ja paperin ääreen.

Sinnikkäästi harjoittelin ja harjoittelin, kunnes paperiin alkoi vihdoin tulla jotain omaa silmäänikin miellyttävää. Lopulta lamppu syttyi päässäni ja ymmärsin, että tämä on se juttu jota haluan tehdä - jotain joka tuottaa minulle suurta iloa, rauhaa ja hyvää oloa.

 
Tästä syntyi KOHTEESSA., savonlinnalainen design-brändi, joka valmistaa kotimaisia ja vastuullisesti valmistettuja paperituotteita kodin sisustamiseen.

Lähituotanto, kestävät arvot ja yhdessä tekemisen ilo ovat arvoja, jotka toimivat kaiken tekemiseni suuntaviivoina. Tuotteeni syntyvät käsin piirtäen, joista voi löytää kasviaiheisia kuvituksia ja luonnonläheisen sävymaailman.

Tekstit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja niihin on ollut helppo samaistua. Tuotteistani löytyykin paljon lauseita, jotka koskettavat minua syvästi ja kumpuavat oman elämäni kokemuksista.

Elämä on kaunista ja meidän tulisi nauttia niistä elämän pienistä suurista asioista. Pysähtyä hetkeen ja huomata, mitä ympärillämme on.

Yritykseni toiminnassa yhdistyvät itselleni tärkeät arvot: kotimaisuus, lähituotanto sekä ekologisuus - kaikki tuotteeni ovat saaneet Avainlippu- ja Design from Finland-merkit. Minulle on tärkeää toimia yhteistyössä paikallisten osaajien kanssa ja painotyö tapahtuukin täällä kuvankauniissa oopperakaupungissani Savonlinnassa.

Omien tuotteideni lisäksi tarjoan myös graafisen suunnittelun palveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä koulutukseltani olen myös sisustussuunnittelija. Jos siis kaipaat esimerkiksi hääkutsut suureen päivääsi tai juuri sinun yrityksellesi kustomoituja tuotteita, ota rohkeasti minuun yhteyttä, niin rupatellaan lisää!

Teen työtäni suurella tunteella ja rakkaudella - siksi toivon, että tuotteeni sekä palveluni tuovat Sinulle yhtä paljon iloa, kuin itse saan niitä suunnitellessani!