Terassiunelmista totta

Terassiunelmista totta

Tänä keväänä oman kodin viihtyvyys on varmasti monelle vielä aiempaa tärkeämmässä roolissa ja niinpä mekin kaipasimme omalle terassille pientä muutosta. Kaupallisessa yhteistyössä Tokmannin kanssa pääsin viimein toteuttamaan yhden pitkäaikaisen haaveeni omalle takapihallemme. Tämän vuoden Kesäkatalogia selaillessani ei mennyt aikaakaan kun silmiini pisti "Se oikea" ja terassin kesäasun ilme alkoi kirkastumaan mielessäni. Olen unelmoinut tunnelmaa tuovasta tulisijasta jo useamman vuoden ajan ja siinä se nyt on! Joko sinä olet tutustunut Tokmannin piha- ja puutarhavalikoimiin?

Paloturvallisuussyistä tahdoimme pelata varman päälle ja teimme terassin viereen tulisijalle oman erillisen tilan, jotta kipinät eivät pääse lentelemään puulaudoituksen päälle ja aiheuttamaan vahinkoja. Päädyimme puoliympyrän muotoon, joka tuo mielestäni mukavaa vaihtelua muihin neliskanttisiin elementteihin. Mittasimme sopivan alueen, kaivoimme nurmipinnan pois ja levitimme suodatinkankaan estämään epätoivottujen rikkaruohojen kasvun kivetyksien välistä. Soraa kävimme hakemassa paikalliselta soramontulta reilun kottikärryllisen verran, joka riitti tälle alueella oikein passelisti.


Itse tulisijan kasaaminen oli nopeaa ja hyvien ohjeiden ansiosta saimme jo pian sytyttää ensitulet. Elävä tuli sekä savun tuoksu tuovat mieleeni lapsuuden kesät mökillä ja myönnänkin hieman herkistyneeni, kun nämä muistot tulvivat mieleeni. Ennenkuin unelmamme omasta mökistä toteutuu, on ihanaa saada nautiskella näistä elementeistä omalla takapihalla perheen kanssa.

Tunnelmallinen terassi Tokmannin Kesäkatalogin tuotteilla

Tällä BBQ King-tulisijalla onnistuu myös kesäherkkujen valmistaminen kätevän grillaustelineen ansioista. Grilliritilän korkeutta on helppo nostaa ja laskea valmistettavan ruuan ja hiilloksen koon mukaan. Sytytyspalat, hiilet ja sytykeklapit oli mukava tilata samassa yhteydessä, jotta heti toimituksen saavuttua pääsimme asian ytimeen. Somisteeksi terassille löytyi myös lisätunnelmaa tuovat valosarjat, kauniit meriruokoiset kaislamatot sekä ihanan pehmeät istuintyynyt, jotka tekevät tulen ääressä istuskelusta entistä mukavampaa.

Elävä tuli tunnelman tuojana
Tämä muutos nosti taas ulkotilojen viihtyvyyttä entisestään ja voin vain kuvitella ne lämpimät kesäillat, joita saamme vielä viettää oman perheen ja ystävien kesken lämpimästä ja kotoisasta tunnelmasta nauttien. Hyvää ruokaa, iloista musiikkia ja rakkaat ihmiset ympärillä, eikä kiire minnekään - sitä minä odotan.

Terassi kesäkuntoon Tokmannin Kesäkatalogin tuotteilla
Nyt vain toivotaan, että lumisateet olisi viimein ohi ja kevät saapuisi kohisten lämmön sekä kukkivan luonnon kera, jotta pääsemme jokainen nauttimaan omista upeista ulkotiloistamme ja nauttimaan kesästä!

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.