Jenninlailla

 • Terassiunelmista totta

  "Elävä tuli sekä savun tuoksu tuovat mieleeni lapsuuden kesät mökillä ja myönnänkin hieman herkistyneeni, kun nämä muistot tulvivat mieleeni. Ennenkuin unelmamme omasta mökistä toteutuu, on ihanaa saada nautiskella näistä elementeistä omalla takapihalla perheen kanssa."
 • Minun tarinani

  "Ei näin ei voinut enää jatkua! Liika on liika ja sen sain oppia kantapään kautta. Juuri tämä loputon suorittaminen, heikko itseluottamus ja se, etten uskonut voivani olla hyväksytty juuri sellaisena kuin olen - kaikkine heikkouksineen päivineen - ajoi minut uupumukseen. Kun menee överiksi, eikä siihen reagoida tarpeeksi ajoissa, ei tilanne ole enää leikin asia."
 • Pieniä hyviä tekoja

  "Tänä erittäin erikoisena aikana jota nyt elämme ja jännityksellä seuraamme, on minusta erityisen tärkeää muistaa toista ihmistä. Tuttua tai tuntematonta, sillä jokainen me ollaan samassa veneessä ja yhtä hämmentyneitä."
 • Vinkit kevätkodin piristykseen

  "Silloin kun itse kaipaan pikaisesti pientä piristystä kotiin, yksi helpommista ja nopeimmista keinoista on päivittää seiniä koristavat julisteet. Kokoamalla yhteen eri kokoisia kehyksiä ja printtejä saat näyttävän kokonaisuuden esimerkiksi olohuoneesi seinälle tai yläkertaan kuljettavaan portaikkoon."
 • Värien voima sisustuksessa

  "Meistä jokainen näkee päivittäin ympärillään hurjan paljon erilaisia värejä niin luonnossa, ruuassa, televisiossa, mainoksissa kuin ihmisten pukeutumisessakin. Ei ole sattumaa, että liikennemerkkeihin on valittu punaista ja keltaista varoittamaan vaarasta tai että yritys valitsee tietyt värit vahvistaakseen omaa viestintäänsä."
 • Arvot suunnannäyttäjinä

  "Mulle itselleni omat arvoni on nousseet hyvinkin tärkeiksi asioiksi ja olen viettänyt monen monta tuntia näitä asioita miettien. Myös omaa yritystä perustaessa oli aika istua alas ja miettiä, mitkä on ne mun sydäntä lähellä olevat asiat, joista haluan itseni ja oman työni tulevan muistetuksi."
 • Kohti tuntematonta

  "Vielä pari vuotta sitten olisin vastannut toisin, koska pelkäsin epäonnistumisia ja sitä, että mun tekemisiäni tarkasteltaisiin suurennuslasin kanssa. Ajattelin, että on jotenkin tosi noloa, jos teen jotain toisin kuin muut tai sanon jotain väärin."
Suomi